Zwanger – Powermama

Ben je zwanger? Kijk dan verder bij Best9Moms

Hier vind je:

Bekijk hieronder:

  • Het vriendinnenboekje voor mama’s
  • Mijlpaalkaarten zwanger & mama
  • Zwangerschapskussen!

Het vriendinnenboekje voor mama’s

Een vriendenboekje speciaal voor jou, boordevol tips, lieve woorden en verhalen over het moederschap. Een boekje geschreven door moeders die je dierbaar zijn, moeders die je graag ondersteunen in het moederschap.

Het moederschap is fantastisch, maar soms ook ronduit zwaar. Neem dit boekje erbij op het moment dat jij het even niet zo makkelijk hebt. Lees de mooie woorden en voel dat jij er niet alleen voor staat. Schrijf jouw gedachten van je af bij de gedachtenspinsels en vind je rust weer terug. Vergeet ook zeker niet om hulp te vragen aan de moeders die jou zo lief hebben. Weet dat ze allemaal voor je klaar staan, als jij ze nodig hebt. 
Het moederschap is prachtig, maar best een beetje spannend. Toch weten wij het zeker: jij kunt het aan. Jij bent de allerbeste moeder voor je kindje!

Bestel nu voor €19,95

(Tijdelijk zonder verzendkosten, ontvang je boekje half juni)


Mijlpaalkaarten zwanger & mama

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

De komende periode gaat er heel veel veranderen in je leven. De eerste veranderingen voel je misschien al diep van binnen. Vermoeidheid, misselijkheid of juist een aangename kriebel in je buik en een ultiem gevoel van geluk. Nog even en de lichamelijke veranderingen zijn ook van de buitenkant zichtbaar.

Deze mijlpaalkaarten zijn gemaakt om bewust even stil te staan bij alle veranderingen die jij en je lichaam doormaken tijdens je zwangerschap en de eerste maanden van het moederschap. Leer je ‘nieuwe’ ik kennen, accepteren en waarderen. En leer te zorgen voor deze ‘nieuwe’ ik. Zo word jij de gelukkige mama die je kindje graag ziet. 

Ik wens je een fijne zwangerschap en fantastische start van het moederschap.

Bestel nu voor €15,99

(Tijdelijk zonder verzendkosten, ontvang je boekje half juni)


Zwangerschapskussen

Naarmate je zwangerschap vordert en je buik groeit, wordt slapen steeds lastiger. Omdraaien wordt een hele onderneming, je moet vaker naar de wc en bekkenklachten ontstaan maar al te vaak in de nacht.

Rustige Nacht heeft een ergonomisch zwangerschapskussen ontwikkeld. Ideaal! Want zo ondersteunt het jouw zwangere lichaam optimaal en voorkom je bekken- en rugklachten.

Zwanger
Best9Moms – zwanger of mama

Voedingskussen

Het zwangerschapskussen is multifunctioneel. Zo gebruik je het kussen na je bevalling eenvoudig als een voedingskussen. Ideaal bij het geven van borstvoeding én kunstvoeding.

Voordelen  van het zwangerschapskussen:

  • Volledig ergonomische ondersteuning van je lichaam
  • Extra vulling, dus extra stevig
  • Afneembare- en uitwasbare hoes
  • De hoes gemaakt van superzacht velvetstof waardoor het een goede vochtabsorptie kent en je geen last krijg van allergieën
  • Het kussen is zowel voor, tijdens als na de zwangerschap te gebruiken
  • Door zijn U-vorm ook geschikt als zijslaapkussen of body pillow voor mensen met rugklachten of na operaties
  • Jij betaalt geen verzendkosten!

Bestel je zwangerschaps- of voedingskussen bij Rustige Nacht met de kortingscode: BEST9MOMS en je ontvangt 10% korting op je bestelling!