Webinar:

De verborgen link tussen stress en hormonen

De invloed van cortisol op hormonale klachten

Download de video gratis! En kijk wanneer het jou uitkomt!

Stress en hormonen

Heb jij last van stemmingswisselingen, vergeetachtigheid, hoofdpijn of een opgejaagd gevoel? Wil jij je weer energiek, ontspannen en in balans voelen? Dan is dit webinar voor jou!

In dit webinar leer je hoe je eigenhandig je stress klachten, zoals stemmingsklachten, vergeetachtigheid, hoofdpijn en een opgejaagd gevoel, kunt verminderen met een simpele en natuurlijke methode. Je hebt geen dure supplementen, een ingewikkeld dieet of onmogelijke trainingsschema’s nodig. Alleen een beetje tijd, aandacht en actie.

Wist je dat: Stress klachten en hormonale klachten van de vrouw vaak hetzelfde zijn? Het stress hormoon cortisol, heeft immers een grote invloed op de hormonen: oestrogeen, progesteron en testosteron. Geen wonder dat veel vrouwen in het eerste jaar na de bevalling last hebben van een mombrain!” – Hanny – Best9Women

Je ontdekt

  • Wat stress precies is en hoe het je hormonen beïnvloedt
  • Welke fysieke en mentale stressfactoren er zijn en hoe je ze kunt herkennen
  • Hoe je je stresslevel kunt verlagen met eenvoudige en praktische tips
  • Hoe je stemmingswisselingen, mist in het hoofd, hoofdpijn en een opgejaagd gevoel kunt laten verdwijnen binnen 4-12 weken

Hét resultaat

Zo krijg jij inzicht in jouw stressfactoren en weet je precies aan welke knoppen jij kunt draaien om je stresslevel eigenhandig naar beneden te brengen.

Het resultaat: Na dit webinar weet je precies wat je moet doen om jij stress te verminderen en stemmingswisselingen, vergeetachtigheid, hoofdpijn en een opgejaagd gevoel te overwinnen. Jij voelt je weer op en top vrouw!

Een heel interessant en helder verhaal. Goed verteld ook!‘ – Annemieke (44)

Download: De verborgen link tussen stress en hormonen

Geen stress! Jij kijkt dit webinar op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt!

Ik nam het webinar: ‘De verborgen link tussen stress en hormonen‘ voor je op.

Download het webinar en je ontvangt een link naar de video. Zo kijk jij het webinar op jouw tempo en zo vaak als je wilt. Wel zo relax!

Kosten: €15

PSST: Ken jij jezelf, kun jij wel een stok achter de deur gebruiken om aan je leefstijl te werken? Kijk dan hier: Healthclub of kies voor 1-op-1 leefstijlcoaching